fredag 8 april 2011

Har ni hört talas om ORBS??

Suttit och läst lite olika på facebook, i Norge finns det ett program som heter " Åndenes makt "
Där du har personer som kan prata med andar/döda.

Inne på sidan deras på face, så står det om ett fenomen som heter ORBS.

Blir lite facinerad av att se och läsa där


Det är alltså nåt man kan fånga upp på bilder, där dom som har såna egenskaper menar att det är energi som genspelar sej från en ande/avdöd.



I höst var vi i Trandumskogen, en skog som under andra världens krig var intatt av tyskarna och där många blev hänrättade och begravda i skogen.

När jag nu sitter ochser på dom bilderna, så är det MÅÅÅÅÅÅNGA orbs med där..



Å ja, några avbilderna är suddiga, men dock..

Har klara fina bilder med dessa ringar på åxå...






Många menar att det är dammkorn eller smuts på linsen på kameran, men det som är lite skumt är att andra kort från samma tur är helt klara och fina

Hur förklarar man det?

Har DU nån erfarenhet med detta ??

1 kommentar:

  1. HVA ER ORBS?

    Orbs er sfæriske "lys" eller kuler av energi, men ikke synlig med det blotte øye, vises på film eller på bilder.

    Tilsynelatende i variabel størrelse, oftest de vises i nyanser av hvitt, men i sjeldne tilfeller kan de ta på forskjellige farger.
    HVA MENER ORB FARGER?

    "I motsetning til det mange tror orbs, som en paranormal fenomen, er et relativt nytt fag for det paranormale samfunnet, selv om deres utbredelse har drastisk økt med fremveksten digital teknologi" sier Ken Summers av Ghostmag.com.

    Summers går på å si ... "Men hvis man kan utelukke alle mulige naturlige årsaker til en fotografisk orb (dvs. støv, insekter, og fukt), det som er igjen er det vanlig oppfatning at orbs er noen form for elektrostatisk energi, enten som en del av eller en hel ånd enhet. Dette vil bety at disse objektene er i essens globules av energi og / eller lette partikler (i tilfellet med "synlig" orbs). "

    I Summers 'artikkel lagt ut på www.ghostmag.com, går han på å si ... "Det eneste som trygt kan staten {d} er at noen foto anomalier er uforklarlige, og kan muligens være paranormale i naturen. Det kan også være trygt uttalt at utseendet på disse anomaliene ha en klar farge synes å indikere noe uvanlig kommer på. "

    jeg liker denne uttalesen og synes dette er et fint svar.Orbs er spennende.Fikk nettopp oppleve det på en utstilling av Tut Ank Amons i England.Da fik jeg mye orbs og energier på bildene.Anita Helen Rasmussen

    SvaraRadera

Tack för dina ord, sätter jätte pris på det <3